Cauta


 
Peste la cuptor
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 50 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

portie pentru 4 persoane:
4 pesti (preferabil platica),
2 catei de usturoi,
20 ml ulei masline,
1 legatura patrunjel,
1 legatura marar,
2 cepe rosii,
1 rosie,
sare,
piper.

 
 
Se curata pestele (platica).
Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu putin ulei de masline dupa care se umple pestele cu acest amestec si se aranjeaza in tava patrata Emile Henry.
Se storc lamaile, apoi se amesteca zeama acestora cu vinul alb si se toarna in tava peste pestele umplut.
Se taie ceapa rondele, rosiile cubulete iar patrunjelul se toaca cat mai marunt posibil.
Toate aceste legume se adauga peste peste avand grija ca patrunjeul sa fie presarat in mod egal pe toata suprafata.
De asemenea se adauga putin marar si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se preincalzeste cuptorul la 150°C se acopera vasul cu folie de aluminiu apoi se pune la cuptor timp de 30 de minute.
Inainte de servire se indeparteaza capul si coada pestelui.

 
Peste la cuptor : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro