Cauta


 
Rulouri de sunca cu spanac si curcan

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: American Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
500 g piept de curcan,
1 cutie crema de branza,
1 pachet mic de spanac congelat,
300 g bacon feliat,
sare,
piper,
ulei,
1 cutie cu scobitori.

 
 
Pieptul de curcan se taie in felii groase de jumatate de centimetru, se unge cu ulei fiecare felie si se condimenteaza cu sare si piper.
Peste fiecare felie de carne se intinde uniform cate o lingura de spanac, apoi putina crema de branza si se ruleaza in cate o felie de bacon. Fiecare rulou se prinde cu cate o scobitoare la fiecare capat.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc rulourile timp de 20 minute.
Se pot gati perfect si la grill timp de 30 minute.

Sugestie: Rulourile merg excelent si cu un sos de curry, mandarine si migdale macinate.

 
Rulouri de sunca cu spanac si curcan : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro