Cauta


 
Peste fript cu vin rosu
 (Voturi: 16)

Timp de preparare: 80 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 6 persoane:
6 pesti (preferabil peste oceanic),
1 sticla vin rosu,
500 ml apa,
100 g unt,
6 morcovi,
2 salote,
200 g ceapa noua,
1 praz mai mare,
2 teline,
1 fenicul,
100 g ciuperci,
100 g
dovlecei,
2 lingurite faina,
sare,
piper.

 
 
Se taie in felii subtiri prazul, feniculul si ciupercile.
Se curata si se taie in cubulete mici morcovii, dovlecei, telina si salota.
Se ia o cratita Emile Henry, se adauga untul dupa care se pun si se lasa la calit morcovii, prazul, ceapa, salota, telina, feniculul, ciupercile. Apoi se adauga faina si se amesteca. Se toarna vinul rosu si apa si se lasa sa fiarba.
Se condimenteaza pestele cu sare si piper apoi se pune intr-o oala Emile Henry.
Peste peste se adauga vinul fierbinte si legumele, apoi dovleceii.
Se acopera cu un capac si se introduce in cuptorul incins la 180°C se se lasa timp de 1 ora.
Se serveste cald.

 
Peste fript cu vin rosu : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro