Cauta


 
Ansoa cu telina si fenicul
 (Voturi: 9)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:


8 fileuri de ansoa;
6 buc. telina;
2 buc. fenicul;
60 g unt;
4 catei de usturoi;
2 lingurite ulei de masline;
1 leg. patrunjel verde.

 
 
Se curata telina si feniculul, apoi se pun la fiert impreuna intr-o oala cu apa si sare pana cand se inmoaie putin (15 minute).
Se inlatura apa, se scoate telina care se taie in bucati de 2-3 cm iar feniculul in bucatele mici.
Se ia o tava in care se pun bucatelele de telina si fenicul.
Se taie cateii de usturoi.
Se toaca patrunjelul.
Se ia o tigaie in care se incinge untul impreuna cu uleiul de masline (5-10 minute), se adauga cateii de usturoi taiati si fileurile de ansoa, apoi se amesteca totul timp de inca 5 minute.
Sosul astfel rezultat se toarna in tava peste telina si fenicul. Deasupra se presara patrunjelul tocat, apoi se pune tava in cuptor la grill timp de 5 minute.
Se lasa sa se raceasca si se serveste simplu sau cu friptura. Pofta buna.

 
Ansoa cu telina si fenicul : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro