Cauta


 
Frigarui cu ficat, carnati si ciuperci
 (Voturi: 18)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

8 carnaciori afumati,
200 g ficat de porc,
200 g slanina afumata,
500 g ciuperci proaspete,
4 cepe,
3 linguri ulei,
200 ml vin alb sec,
piper,
sare,
cimbru.

 
 
Se curata ceapa.
Se curata ficatul.
Se taie carnaciorii, ficatul si slanina afumata impreuna cu ceapa si ciupercile, in bucati de marimi aproximativ egale. In frigarui se pun, pe rand, intercalate, slanina afumata cu ceapa, ficatul, ciupercile si carnaciorii.
Se tin frigaruile astfel pregatite intr-un bol cu sosul facut din ulei, vin alb sec, piper, sare si cimbru apoi se frig pe gratar la foc de lemne sau pe o tava la grill.

 
Frigarui cu ficat, carnati si ciuperci :
Pseudonim: monika (04/07/2011 06:15:47 PM)
Subiect:monney
Postare:foarte bun. ai votul meu

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro