Cauta


 
Sufle de somon si spanac cu paste, midgale si cascaval
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
500 g paste spiralate,
600 g spanac congelat,
800 g somon file
,
400 g cascaval,
100 g migdale,

300 ml smantana,
300 ml lapte condensat,
3 catei de usturoi,
2 galbenusuri de ou,
amidon alimentar,
sare,
piper alb,
vegeta,
nucsoara.

 

 
Somonul se taie in bucati de 4-5 cm si se condimenteaza cu sare si piper.
Usturoiul se curata de coaja si se toaca marunt.
Cascavalul si migdalele se rad pe razatoarea medie.
Pastele se fierb intr-o cratita cu apa cu sare.
Cand sunt gata, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se lasa in strecuratoare.
Intr-o oala se amesteca laptele cu smantana si usturoiul si se fierb intr-un clocot.
Se adauga galbenusurile de ou si se amesteca continuu, avand grija sa nu dea in fiert.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si vegeta.
Apoi se adauga amidonul alimentar pentru ca lichidul sa scada.
Cand lichidul a mai scazut, se ia oala de pe foc si se lasa deoparte.
Se unge cu ulei interiorul unei tavi pentru cuptor.
Se aseaza in tava jumatate din cantitatea de paste intr-un strat, apoi se adauga uniform spanacul congelat.
Deasupra, se pune un alt strat de somon, apoi cealalta jumatate de paste si se toarna sosul de lapte.
Se presara migdalele rase si apoi cascavalul ras.
Se baga in cuptorul preincalzit la 200°C si se gateste pentru 20-25 minute.

 
Sufle de somon si spanac cu paste, midgale si cascaval : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro