Cauta


 
Pernute cu varza calita
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: German Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
500 g faina,
250 ml lapte,
70 g unt,
1 lingurita sare,
1 ou,

1 varza murata,

ulei sau untura.

 
Varza murata se toaca apoi se caleste intr-o oala cu ulei sau untura din belsug.
Laptele se fierbe intr-o cratita si se tine fierbinte.
Untul se topeste intr-o tigaie.
Intr-un bol mai mare se amesteca laptele fierbinte cu untul topit, faina si oul si se framanta pana ce devine un aluat.
Aluatul se intinde cu un facalet, astfel incat sa nu depaseasca grosimea de 3-4 mm si se taie in patratele de 7-8 cm.
Patratele de aluat se prajesc in tigaie, scufundate in uleiul incins avand grija sa nu devina crocante.
Varza calita se pune pe fiecare patratel de aluat prajit.
Se impaturesc patratelele peste varza, obtinandu-se niste pernute umplute si se servesc.

 
Pernute cu varza calita : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro