Cauta


 
Sparanghel pane cu garnitura de rosii si usturoi
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: Italian Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
1 kg sparanghel,
sunca (preferabil de Parma -
atatea felii de sunca cate fire de sparanghel avem),
2 oua batute,
150 g faina,
150 g pesmet,
8 rosii taiate cubulete,
4 fire ceapa verde,
2 catei usturoi
2 lingurite suc lamaie
4 lingurite otet balsamic,

ulei pentru prajit.

 

Sunca se feliaza.
Ouale se bat intr-un bol cu telul.
Rosiile se taie cubulete.
Cateii de usturoi se curata si se piseaza.
Ceapa verde se toaca.
Intr-o cratita se fierbe sparanghelul la foc mic.
Fiecare fir de sparanghel se infasoara intr-o felie de sunca.
Apoi se dau prin faina, prin ou si la urma prin pesmet si se pun la prajit intr-o cratita cu ulei, pana se rumeneste sunca.

Garnitura:
Intr-un bol se pun rosiile cubulete, ceapa verde, sucul de lamaie, otetul si usturoiul pisat si se amesteca bine.
Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se serveste cu sparanghelul pane.


 
Sparanghel pane cu garnitura de rosii si usturoi : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro