Cauta


 
Sos de ardei capia
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: Sud-american Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
3-4 ardei capia,
2-3 catei usturoi,
parmezan ras,
ulei de masline,
ketchup iute,
sare.

 
Ardeii capia se spala si se curata de seminte.
Parmezanul se rade.
Ardeii si usturoiul se pun intr-o tava si se introduc la cuptorul incins la 190°C.
Se lasa sa se coaca pana cand se inmoaie, apoi se curata usor de coaja.
Intr-un bol se pun ardeii si usturoiul si se paseaza bine.
Se adauga uleiul de masline si ketchup-ul iute.
Se condimenteaza cu sare si parmezan ras, dupa gust.
Se consuma ca sos pentru uscatele, biscuiti sarati, etc sau legume crude (morcovi, sparanghel, ridichii, etc).

 
Sos de ardei capia :
Pseudonim: Lili (10/16/2010 12:56:06 PM)
Subiect:comentariu
Postare:am folosit aceasta reteta si mi-am incantat musafirii cu preparatele la care am am intrebuintat sosul

Pseudonim: Mimi (10/16/2010 12:49:25 PM)
Subiect:comentariu
Postare:reteta excelenta,

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro