Cauta


 
Peste a la Emile Henry
 (Voturi: 25)

Timp de preparare: 10-15 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
250 g batog file,
250 g cod file,
250 g somon file,
1 cicoare,
8 bucati sparanghel verde
,
100 g mazare,
1 ceapa mica,
1 legatura de marar,
1 lamaie,
1 lingura de vin alb sec,
2 linguri de smantana,
sare,
piper alb

 
Se aleg frunzele de cicoare, de sparanghel si de marar.
Se taie ceapa cubulete.
Lamaia se stoarce.
Se pun toate ingredientele intr-o tava patrata Emile Henry: batogul file, codul si somonul file, frunzele de cicoare, sparanghelul, mazarea, ceapa si mararul, zeama de lamaie, vinul alb, 2 linguri de apa calda si smantana si se amesteca.
Tava se baga timp de 40 minute la foc mic in cuptorul preincalzit.
Se adauga sarea si piperul si se serveste cu garnitura de conopida si broccoli.

 
Peste a la Emile Henry : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro