Cauta


 
Spaghetti cu fructe de mare
 (Voturi: 14)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
6 linguri ulei de masline extra-virgin,
1 catel de usturoi,
350 g fructe de mare
,
2 linguri vin alb sec,
375 g spaghetti,
1 lingura patrunjel tocat,
sare

 

 
Usturoiul se curata si se piseaza.
Fructele de mare se curata, se spala si se fierb intr-o oala Emile Henry.
In cazul in care folositi scoici, asigurati-va ca au cochiliile bine deschise la finalul fierberii.
Cele care nu sunt deschise trebuie sa fie indepartate.
Se incinge uleiul intr-o cratita Emile Henry, se adauga usturoiul si ardeiul si se calesc, dupa care se adauga fructele de mare si se lasa pe foc timp de 8-10 minute, amestecand continuu pana se rumenesc.
Se pune vinul alb si se lasa 1 minut.
Se adauga apoi sare si piper dupa gust si se mai lasa putin la foc mic.
Se fierb pastele in oala, se scurg, apoi se amesteca cu fructele de mare intr-un bol de paste Emile Henry.
Se presara patrunjel.
La reteta se poate folosi si peste.

 
Spaghetti cu fructe de mare :
Pseudonim: Alina (06/05/2010 09:43:52 AM)
Subiect:tot eu
Postare:ah, la ingrediente nu aparea ardeiul..

Pseudonim: Alina (06/05/2010 09:41:32 AM)
Subiect:Poza
Postare:Ce bune ar fi si ceva poze cu produsul final...

Pseudonim: Admin (01/08/2009 02:07:44 PM)
Subiect:Re: corect
Postare:Multumim pentru remarca. Se poate face si asa cum spuneti dumneavoastra, dar am considerat ca e mai bine ca fructele de mare sa nu contina prea mult sos (de vin si ulei) inainte de amestecare. Oricum retin ele suficient. De aceea am indicat sa fie amestecate intr-un vas separat si v-am facut si niste recomandari in legatura cu unele produse de pe site-ul nostru, potrivite pentru aceasta reteta. Pe curand.

Pseudonim: florin (01/02/2009 06:57:31 PM)
Subiect:corect
Postare:pastele se amesteca in tigaia in care au fost facute fructele de mare.

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro