Cauta


 
Pandispan
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 40-50 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 8 persoane:
4 oua,
120 g
faina alba,
80 g malai
,
120 g unt
,
140 g zahar pudra,
1 praf de copt

 

 
Intr-o cratita Emile Henry se topeste untul, se amesteca cu zaharul, dupa care se adauga faina, praful de copt, malaiul si ouale.
Se bate cu telul pana ce compozitia devine omogena.
Se unge un bol souffle Emile Henry cu putin unt si se toarna compozitia in ea.
Se coace 30 minute la o temperatura de 180 °C.

Sugestie: Este mult mai gustos daca e servit cu crema de zahar ars sau de ciocolata.

 
Pandispan : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro