Cauta


 
Legume asezonate cu 4 sosuri
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 30-40 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
1 conopida, 
ridichii, 
rosii cherry, 
morcovi, 
telina,
arpagic,
2 galbenusuri de ou, 
2 linguri de mustar, 
500 ml de ulei,
otet,
sare,
piper,
boia de ardei iute (paprika),
ketchup,
1 lingura de tapenada (
pasta de masline),
100 g creveti,
1 cutie iaurt

 
Ridichiile si rosiile cherry se curata si se lasa intregi.
Conopida, telina si arpagicul se taie in bucati mici.
Morcovii se curata si se taie pe lungime in felii subtiri.
Totul se pune intr-o farfurie plata Emile Henry si se introduce in frigider.
Crevetii se decortica si se trec prin mixer.

Primul sos:
Se face o maioneza din 2 galbenusuri de ou, mustar, ulei, sare si piper , peste care se adauga un strop de otet.
Al doilea sos:
Se iau 2 linguri de la primul sos si se amesteca cu o lingura de tapenada (pasta de masline).
Al treilea sos:
Se iau alte 2 linguri de la primul sos si se amesteca cu crevetii trecuti deja prin mixer.
Se adauga putin ketchup, dupa gust.
Al patrulea sos:
Se amesteca iaurtul cu arpagicul tocat, dupa care se adauga putina boia de ardei iute (paprika).
Sosurile se servesc separat din 4 boluri ramekin Emile Henry.
Legumele (ridichiile, rosiile cherry, conopida, telina si morcovii) se scot din frigider si se servesc din farfurie asezonate cu sosurile.

 
Legume asezonate cu 4 sosuri : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro